Aniela Wesselman FYSIO vk

Aniela Wesselman

BIG nr. 89914215304

Mijn naam is Aniéla Wesselman in 2011 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn stages ben ik geïnteresseerd geraakt in de specialisatie Manuele Therapie en vooral de keten aanpak binnen het bewegingsapparaat. In 2015 heb ik de Master Manueletherapie aan de SOMT afgerond.
In mijn verdere loopbaan is mijn  interesse gewekt voor het begeleiden van mensen met knie klachten of knie letsel. Ik heb mogen ervaren hoe er een nauwe samenwerking tussen de sportfysiotherapeut, manueeltherapeut, sportarts en orthopedisch chirurg kan zijn om deze patiënten weer op hun gewenste niveau te laten functioneren.
Als Manueeltherapeut denk, kijk en adviseer ik tijdens de revalidatie van knie klachten vanuit de gehele keten, wervelkolom, heup, knie en enkel.
Zo vul ik dat deel van deze belangrijke samenwerking tussen verschillende disciplines in.

 

Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij toen nog Fysiotherapie Helftheuvel in ‘s-Hertogenbosch, tegenwoordig Bruyst Helftheuvel. Naast mijn werk sport ik graag, Hockey, Mountainbiken, Wintersport. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk op sport niveau functionerende knieën zijn, maar ook voor het de dagdagelijkse activiteiten moeten knieën naar behoren functioneren. Dit vind ik minstens zo belangrijk en daarom wil ik samen met patiënten werken aan de best functionerende knieën op ieders eigenlijk niveau.

Contact gegevens:

Bruyst Helftheuvel, fysiotherapie en beweging
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch
Tel: 073-6847100
Email: helftheuvel@bruyst.nl
Website: https://www.bruyst.nl/den-bosch

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo