Bart de leeuw

Bart de Leeuw

BIG nr. 39909142304

Een van mijn drijfveren om fysiotherapie te gaan studeren was vanuit mijn fascinatie voor sport en bewegen. Tijdens mijn studie fysiotherapie lag mijn grootste interesse bij de orthopedische  klachten.
Na mijn afstuderen in 2007 ben ik mijzelf hierin blijven specialiseren. Zo heb ik in 2011 mijn Master Manuele Therapie aan de SOMT in Nederland afgerond en heb ik in aansluiting hierop in 2015 ook nog een Universitaire Mastertitel aan de Vrije Universiteit van Brussel behaald. Sinds mijn afstuderen voor mijn master in 2011 ben ik ook betrokken bij het opleiden en het examineren van studenten Manuele therapie aan de SOMT.
Tijdens mijn studies is mijn interesse snel breder geworden dan alleen sport. Het mooie van ons vak is het maatwerk dat wij kunnen leveren door de individuele begeleiding van patiënten. Ik vind het nog steeds een uitdaging om sporters weer terug te begeleiden naar een voor hen gewenst en reëel haalbaar niveau, maar ik vind het evenzeer een uitdaging om iemand met artrose te begeleiden naar het (weer) uit kunnen voeren van zijn of haar algemene dagelijkse levens activiteiten of weer gewoon een wandeling te kunnen laten maken.
Ik hecht er veel belang aan om mensen zoveel mogelijk inzicht te geven in hoe ze het beste om kunnen gaan met hun klachten. Zeker bij knieklachten is dit van groot belang.
Sinds 2019 hebben wij naast onze praktijklocatie aan de Kruidenlaan een Kerkdriel ook een nevenlocatie bij Total Body Fit aan de Uitingsstraat in Kerkdriel. Op deze locatie beschikken we over alle voorzieningen en ruimte om mensen maximaal functioneel te kunnen begeleiden en zeer sport specifiek te kunnen trainen.

Contact gegevens:

Fysiotherapie Piels
Kruidenlaan 39
5331 DH Kerkdriel
Tel: 0418-633678 
Email: bart@fysiotherapiepiels.nl
Website: http://www.fysiotherapiepiels.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo