Cas vd wiel

Cas van de Wiel

BIG nr. 19065362904

Sinds 2009 werkzaam als algemeen fysiotherapeut en sinds 2015 ook als sportfysiotherapeut. In die hoedanigheid begeleid ik recreatieve, maar ook topsporters.

Het werken met patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat en dan met name aan de knie is het mooiste werk wat er is. Het is mijn uitdaging om de patiënt weer te helpen zijn of haar doelen te bereiken. De postbode weer aan het lopen en de voetballer weer op het veld te krijgen. Het leveren van die zorg doe ik met volle focus en op de meest efficiënte en effectieve manier. Het samenwerken met collega fysiotherapeuten, andere paramedici, orthopeden, sportartsen en dit dan toepassen binnen het Knienetwerk is daar een goed voorbeeld van. Korte lijnen en samenwerken is essentieel in het behandelproces.

Naast mijn werk als “sport”fysiotherapeut sport ik zelf ook graag. Tennissen, hardlopen en mountainbiken. Het sporten dan wel alle andere dagelijkse activiteiten weer optimaal kunnen uitvoeren is onlosmakelijk verbonden met een goed revalidatieproces van de knie. Het speelt een centrale rol in ons leven en dat maakt het werken als fysiotherapeut zó ongelooflijk leuk, interessant en afwisselend. 

Contact gegevens:

Fysiom, Sport Medisch Centrum JBZ 
Victorialaan 10
5213 JE DEN BOSCH 
Tel: 073-5533553
‚ÄčEmail: cas.v.d.wiel@jbz.nl 
Website: http://www.smcjbz.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo