Cas.ewijk

Cas van Ewijk

BIG nr. 69922234004

Mijn naam is Cas van Ewijk en ik ben afkomstig uit Boxmeer.
Sinds 2017 werk ik bij Hofmans van Benthum in Cuijk en zie ik veel patiënten met knieklachten. In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in de knie door verschillende cursussen te volgen. In 2023 heb ik de Master Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN afgerond waar ik mij verder ontwikkeld heb tot sportfysiotherapeut. Tijdens mijn masterthesis heb ik onderzoek gedaan naar de knie en in het bijzonder de voorste kruisbandreconstructie. Met deze kennis en informatie heb ik op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en praktijkervaring een update gemaakt van de bestaande richtlijn 'revalidatie na voorste kruisbandreconstructie' van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF) om zo de revalidatie na deze operatie optimaal te begeleiden. 
Verder maak ik gebruik van een multidisciplinaire benadering waarbij ook voeding en de mentale gezondheid een belangrijk aspect zijn. Onze trainingszaal is zo ingericht dat de revalidatie optimaal doorlopen kan worden en alle fysieke aspecten binnen een revalidatie aan bod komen. Daarnaast hebben wij goed contact met de medisch specialisten uit de omgeving en zijn de lijntjes hierbij kort, waardoor overleg met een orthopedisch chirurg, ziekenhuis of kliniek vaak op korte termijn kan plaatsvinden. 
Ik sta graag voor u klaar om samen zo goed mogelijk aan uw knieklacht te werken en u te begeleiden bij het behalen van uw persoonlijke doelen. 

Contact gegevens:

Fysiotherapie Hofmans van Benthum
Spinding 13
5431 SN Cuijk
Tel: 0485-751441
Email: cas.e@hofmansvanbenthum.nl
Website: https://hofmansvanbenthum.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo