Emilio v dinther

Emilio van Dinther

BIG nr. 19924322604

Hallo ik ben Emilio van Dinther. Ik ben sinds 2018 werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijnsfysiotherapie. Ik heb de fysiotherapieopleiding gevolgd aan de AVANS Hogeschool te Breda, met als afstudeerrichting de return to play (terugkeer naar de sport) van voetballers na een voorstekruisbandreconstructie, waarna ik een testprotocol heb geschreven met aanbevelingen voor de praktijk.  
Ik ben sinds 2022 werkzaam bij Fysiorooi te Sint-Oedenrode, waar ik met veel plezier samenwerk met o.a. huisartsen, een podotherapeute, een diëtiste, collega’s fysiotherapeuten en orthopeden uit de regio. 
Na mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder Dry Needling (2019) en Mulligan ABC (2023) en heb ik mijn Master in de manuele therapie afgerond aan de SOMT University (2022). 
Sinds ik werkzaam ben als fysiotherapeut heb ik affiniteit met het behandelen van sporters, in het bijzonder patiënten met knieklachten. Goede diagnostiek, een gedegen revalidatie en duidelijke criteria voor het terugkeren naar sport- of werkbelasting staan bij mij hoog in het vaandel. Doordat ik zelf een flinke revalidatie heb ondergaan na een knieoperatie, weet ik zelf erg goed hoe het is om dit te doorstaan. Ik vind het dan ook altijd een uitdaging om mensen weer terug te begeleiden naar hun oude niveau qua sport of werk en ik geniet ervan als mensen sterker naar buiten gaan dan dat ze binnenkwamen, zowel fysiek als mentaal. Misschien zelfs wel sterker dan ze ooit zijn geweest!  

Contact gegevens:

Fysiorooi
Neulstraat 23 
5492 DC Sint-Oedenrode
Tel: 0413 - 473196
Email: emilio@fysiorooi.nl
Website: https://www.fysiorooi.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo