Fred scholts

Fred Scholts

BIG nr. 79034958404

Fred Scholts, leeftijd 56 en ruim 30 jaar werkzaam in Rosmalen.

Jarenlange ervaring en werkzaamheden in en met de sport op lokaal en nationaal nivo, hockey – voetbal – tennis en basketbal, heeft mij meer dan een gemiddelde interesse opgeleverd in het herstel en revalideren van sporters. Daaruit voortvloeiend is mijn interesse in de onderste extremiteiten en m.n. de knie ontstaan. Naast manueel therapeut ben ik ook sportfysiotherapeut en mede door deze specialismen, hebben wij binnen onze praktijk de mogelijkheid om een compleet medisch herstel en trainingsprogramma aan te bieden, o.b.v. een individueel specifiek opgesteld revalidatieprogramma of zo nodig in groepen.
Daarnaast zijn wij met onze praktijk ook verbonden aan en verzorgingshuis, waar wij veel bewoners, intra- en extramuraal, revalideren met een total hip en knee prothese.
Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

PERSOONLIJKE AANDACHT - HERSTEL - CONDITIE OPBOUW -  BEGELEIDING - PREVENTIE is onze drijfveer!

Contact gegevens:

FysioCompany Perron 4
Hoff van Hollantlaan 1f
5243 SR Rosmalen 
Tel: 073-6232222
Email: fredscholts@gmail.com  
Website: https://www.fysiocompany.nl/vestigingen/fysiocompany-perron-4-rosmalen/  

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo