Hetser le blanc(1)

Hester le Blanc - van der Ros

BIG nr. 39043510304

Ik ben Hester le Blanc. Ik ben werkzaam in Vught bij Wey Gezondheidscentrum, locatie Wey Moleneind. Hier zijn verschillende paramedische disciplines ondergebracht om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Na mijn opleiding tot A – verpleegkundige ben ik fysiotherapie gaan studeren en vanaf 2003 ben ik als dusdanig werkzaam. Het was mij vrijwel direct duidelijk dat mijn grootste interesse uitging naar de onderste extremiteiten en met name de knie. Hier heb mij in de afgelopen jaren met opleidingen en cursussen in gespecialiseerd. Jong en oud krijgen te maken met knieproblematiek. Dat maakt deze specialisatie interessant en divers. De behandeling is altijd individueel en op maat.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, ben ik gehuwd en moeder van twee kindjes. Ik speel graag hockey, loop hard en kook.

Contact gegevens:

Wey Gezondheidscentrum, locatie Moleneind
Moleneindstraat 35
263 EL Vught
Tel: 073-6561133
Email: hester@wey-gz.nl
Website: www.wey-gz.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo