Jasper de Gardeijn

Jasper de Gardeijn

BIG nr. 39909963604

Gedurende mijn hele leven heb ik al veel affiniteit met gezondheid en sport. Na mijn CIOS opleiding heb ik de opleiding Allround Conditie- en Hersteltrainer volgens de Rehaboom methode en de opleiding Sporttherapie afgerond. Vervolgens ben ik gestart met de studie Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda welke ik in 2016 heb afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het Sport Medisch Centrum JBZ in Den Bosch en ben ik werkzaam geweest in een reguliere fysiotherapiepraktijk. Als Master sportfysiotherapeut vind ik het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen om u vervolgens de best mogelijke behandeling aan te kunnen bieden.

Gelijk aan mijn ontwikkeling als sportfysiotherapeut lag die van de praktijk genaamd MediFysio Kaatsheuvel. De praktijk is gestart in 2019 aan de Amerikastraat 14 te Kaatsheuvel en bevindt zich in sportschool ‘The Local Gym’. Binnen de praktijk richten wij ons voornamelijk op de sport- en orthopedische doelgroepen. Nu de praktijk en medewerkers gaandeweg meer specialisaties en specifiekere/complexere patiënten casussen behandelen is het punt aangebroken dat het passend is om nog meer samenwerking en kennisontwikkeling op te zoeken met collega-therapeuten. Zodat de beste zorg voor patiënten met knieklachten gerealiseerd kan worden. Onze deelname aan het knienetwerk sluit daarom perfect aan bij onze ontwikkelingen.

Wij verwelkomen u graag!

Contact gegevens:

Medifysio Kaatsheuvel
Amerikastraat 14
5171 PL Kaatsheuvel
Tel: 0416 -235612
Email: info@medifysiokaatsheuvel.nl
Website: https://www.medifysiokaatsheuvel.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo