Jeroen vd velden

Jeroen van der Velden

BIG nr. 29919415404

Ik ben Jeroen van der Velden en ben sinds 2015 werkzaam bij Fysiotherapie Grevelingen / Fysiotherapie Den Bosch Oost, vier dagen per week.

Ik heb een grote affiniteit met diverse sporten. Mijn hoofdsporten zijn  voetbal en tennis. Daarnaast volleybal, mountainbike en hardloop ik regelmatig. Met name door het fanatiek voetballen en tennissen heb ik diverse blessures gehad. Mijn interesse in specifiek de knie en het behandelen van knieblessures heeft te maken met de drie (kijk)operaties aan mijn knie (2x meniscus, 1x weghalen littekenweefsel voorste kruisband).

Ik ben in opleiding voor Master Sportfysiotherapie om zowel de topsporter als de recreatieve sporter met diverse klachten te kunnen helpen, waaronder ook de sporter met knieklachten. In onze praktijk komen veel sporters met knieklachten. Daarnaast werk ik via de praktijk bij een voetbalclub als fysiotherapeut en behandel ik veel voetballers met knieklachten. Graag zou ik de voetballers en andere sporters ook preventief voorlichten en trainen om te voorkomen dat zij knieklachten krijgen. Middels het knienetwerk blijf ik op de hoogte van de beste behandelmethodes voor knieklachten en kan ik de sporters zo goed mogelijk van dienst zijn.

Contact gegevens:

Fysiotherapie Den Bosch Oost
Van Broeckhovenlaan 6
5213 HX Den Bosch
Tel: 073-6141504
Email: jvdvelden@fysiotherapiedenboschoost.nl
Website: http://www.fysiotherapiedenboschoost.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo