Jeroen v galen   knienetwerk

Jeroen van Galen

BIG nr. 69921700704 

Ik ben sinds 2016 werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijn als algemeen fysiotherapeut en sinds 2023 heb ik Master in de Musculoskeletale Echografie. Als fysiotherapeut begeleid ik met name spier- en pees gerelateerde klachten aan de perifere gewrichten.
Mijn interesse in het werken met (complexe) knieklachten komt vanuit mijn passie voor het actief revalideren met mensen en werken naar een persoonlijk doel. Naast mijn ervaring als fysiotherapeut (sinds 2016) in het herstel bij verschillende soorten knieklachten ben ik ook ervaringsdeskundige op het gebied van de revalidatie na een kruisbandreconstructie.Naast mijn interesse in knieklachten heb ik een MSc in de Musculoskeletale Echografie waardoor ik een extra tool heb in het diagnostisch proces. Nadat we achterhaalt hebben waar de klacht vandaan komt probeer ik altijd te werken met de nieuwste wetenschappelijke inzichten gecombineerd met de persoonlijke voorkeur van de patiënt om tot het maximale resultaat te komen.
Onze praktijk is ingericht met alle faciliteiten om het herstelproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Contact gegevens:

Fysiotherapie Boekel
Kennedystraat 17b
5427 CH Boekel
Tel: 0492 - 323156

Gezondheidscentrum Venhorst
Sint Josephplein 25
5428 GL Venhorst
Tel: 0492 - 323156

Email: jeroen@fysioboekel.nl
Website: https://fysioboekel.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo