Jord v duijndam

Jord Duijndam

BIG nr. 19065396304

Mijn naam is Jord Duijndam. In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben mij, na enkele jaren werkervaring, gaan specialiseren als sportfysiotherapeut. Ik werk in een mooi team binnen Fysiotherapie Schaijk.

Elke fysiotherapeut heeft zijn voorkeuren binnen het vak qua aandachtsgebieden. Absoluut een van mijn paradepaarden is 'de knie'.  Het analyseren, onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van knieproblematiek vind ik een van de mooiste onderdelen van ons vak. Als sportliefhebber ben ik me maar al te goed bewust van het genot van een goed functionerend fysiek gestel, en de consequenties van een vervelende knieblessure. Dit geldt voor de sport maar uiteraard ook voor het gewone dagelijkse functioneren. Ik streef dan ook naar een zo volledig mogelijke aanpak om het hoogst haalbare eruit te slepen, ongeacht wat ieders wensen en/of doelstellingen zijn.

Contact gegevens:

Fysiotherapie Schaijk
Bossestraat 6
5374 HT Schaijk 
Tel: 0486-461639
Email: jord@fysiotherapieschaijk.nl
Website: http://www.fysiotherapieschaijk.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo