Josine wijers

Josine Weijers

BIG nr. 59066337304

‘Ondersteunen bij herstel is een waardevol en fascinerend proces’


Specialisaties en Opleidingen
Sportfysiotherapie
Periodieke bij- en nascholingen op het gebied van knieklachten, (sport)revalidatie, beweegprogramma’s en chronische aandoeningen 

Favoriete sporten
Hardlopen, Mountainbiken, Boulderen (klimsport), Buitenspelen (natuurlijk Sportief)

Maatwerk helpt bij lichaamseigen herstelprocessen
Wat mij erg boeit, is dat het lichaam zelf allerlei slimme systemen voor herstel heeft. Dit herstel gaat vaak ‘vanzelf’: na beschadiging van weefsel komt het lichaam onmiddellijk in actie om de schade zo snel mogelijk te herstellen. Als fysiotherapeut ondersteun ik die lichaamseigen herstelprocessen.

Mijn behandelingen en trainingen zijn daarom altijd maatwerk, met persoonlijke aandacht en gericht op het functioneren in je dagelijks leven, werk of sport. Centraal onderdeel van mijn begeleiding bij knieklachten is actieve revalidatie door middel van functionele oefeningen en training.

Een aantal aspecten van het herstelproces kun je zelf ook beïnvloeden. Tijdelijke of lange termijn aanpassingen van je leefstijl en gedrag kunnen nodig zijn. Behandeling stopt dus niet zodra je de behandelkamer uit bent. Om je interne motivatie te versterken is coachen, informeren en adviseren een belangrijk onderdeel van mijn behandeling.

Contact gegevens:

Fysiotherapie Smits
Rompertsebaan 54
5231 GT Den Bosch 
Tel: 073-2340444
Email: josine@fysiotherapiesmits.nl
Website: http://www.fysiotherapiesmits.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo