Karin schueler

Karin Schueler

BIG nr. 89913833004

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool als Algemeen fysiotherapeut. Na 3 jaar ervaring op doen in de praktijk, ben ik mij gaan specialiseren richting sport- en revalidatieklachten aan de VUB in Brussel. In 2018 ben ik afgestudeerd als Master of Science in de Bewegingswetenschappen en Sportkinesitherapie. Daarnaast heb ik de opleiding Echografie gedaan en heb ik mij in de huidige praktijk ook gespecialiseerd in peesproblematiek.
De knie heeft mij al die jaren al het meest geïnteresseerd. Het is een ingenieus gewricht die in de diagnostiek maar ook tijdens revalidatie vele kanten laat zien. Met mijn kennis als sportfysiotherapeut, revalidatiewetenschapper en de combinatie met echografie, kan ik een goed plan op maat maken om zowel de overbelastingsblessures, de revalidatie-knie als de acute knieklacht op de juiste manier te (ver)helpen.

Contact gegevens:

Topfysiotherapie Drunen
Tinie de Munnikstraat 11
5151 VW Drunen
Tel: 0416 - 376575
Email: info@fysiodrunen.nl
Website: https://www.topfysiotherapie.nl/praktijken/drunen/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo