Leon rijken

Leon Rijken

BIG nr. 19034821604

Leon heeft naast zijn opleiding Fysiotherapie de tweejarige opleiding Sportfysiotherapie IAS, International Academy Sportscience gedaan en is gespecialiseerd in de Manuele Therapie.

Naast actief sporter, o.a. triatlons en marathons is hij ook als fysiotherapeut verbonden van diverse sportverenigingen, o.a. clubfysiotherapeut bij de Bossche atletiek vereniging OSS-Volo, en daar tevens Clubzorg coordinator.
Samen met collega Bart Schuur zijn zij als fysiotherapeut verbonden aan de hockeyclub VMHC in Vlijmen.

Als Clubzorg- coördinator van OSS-Volo coördineert hij de samenwerking tussen Sportgeneeskunde Nederland, Sportzorg, gemeente ’s-Hertogenbosch, sportartsen van het SMC JBZ en de clubfysiotherapeut. De zorg die wordt geboden, omvat systematische voorlichting, educatie en begeleiding op het gebied van sport, bewegen en gezondheid.
Tevens begeleidt hij de Start to Run cursussen bij diverse atletiekverenigingen; OSS- Volo , Hardloopclub Engelen en Atletiekvereniging ACW te Waalwijk.

In de praktijk aan de Haren in ’s-Hertogenbosch- Noord , waar zij beschikken over twee behandelkamers en een grote oefen- en trainingsruimte, behandelen zij allerlei varianten van knieklachten.
De praktijk wordt bezocht door een diverse groep kniepatiënten, van (top)sporters tot mensen met slijtageklachten.

Contact gegevens:

FysioCompany de Haren
1e Haren 2
5233 BB Den Bosch
Tel: 073-6232222
‚ÄčEmail: rijken@fysiocompany.nl
Website: https://www.fysiocompany.nl/vestigingen/fysiocompany-de-haren-s-hertogenbosch/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo