Linda van Bakel

Linda van Bakel

BIG nr. 7992498034

Ik ben in 2018 afgestudeerd als Fysiotherapeute aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en aan het werk gegaan bij Fysiotherapiepraktijk van Berkel in Schijndel.
In 2022 ben ik gestart met de opleiding tot Sportfysiotherapeute aan de Master Musculoskeletale Revalidatie op de HAN. 
Binnen de praktijk zie ik een hele diverse patiënten populatie met uiteenlopende klachten. (Jonge) sporters met een acute of langdurige knie blessures, maar ook oudere met meer leeftijd gerelateerde knieklachten, of mensen na een knie operatie of prothese. Geen mens is hetzelfde, en dus ook geen enkel fysiotherapeutisch traject. Het mooie is om samen de weg naar herstel te vinden!

Fysiotherapie van Berkel is een praktijk gericht op patiënten met orthopedische klachten. Met name trainen speelt een grote rol in de praktijk, om op die manier patiënten zelf controle te geven over hun herstelproces. Naast individuele fysiotherapeutische begeleiding en kleine oefengroepen in de praktijk hebben we ook commerciële trainingsgroepen, waarin patiënten kunnen trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Contact gegevens:

Fysiotherapiepraktijk van Berkel 
Hoofdstraat 16
5481 AG Schijndel
Tel: 073 - 5475454
Email: Info@fysiovanberkel.nl
Website: https://www.fysiovanberkel.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo