Lotte lafeber

Lotte Lafeber

BIG nr. 39917340204

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en heb ik mij gespecialiseerd in sportfysiotherapie en manueel therapie. Een van de dingen die mij het meeste voldoening geven is het begeleiden, coachen en stimuleren van revalidanten, zodat ze weer op hun oude niveau kunnen sporten en hun hobby's kunnen uitvoeren. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van knieblessures. Dit van zowel jonge als oude mensen en van zowel recreatieve sporters (of mensen die helemaal niet sporten) als topsporters. Voor mijn scriptie van de opleiding sportfysiotherapie heb ik onderzoek gedaan bij patiënten met een gescheurde voorste kruisband, naar het verschil in effect van behandeling door middel van operatie en fysiotherapie of alleen fysiotherapie. Soms is er met alleen fysiotherapie meer mogelijk dan je denkt en kunnen operaties zelfs voorkomen worden.

Ik ben werkzaam bij Fysio 4 Den Bosch. In de praktijk hebben wij een mooie oefenzaal en het inzetten van o.a. echografie, dry needling, shockwave, en podotherapie behoort binnen onze praktijk ook tot de mogelijkheden. Indien nodig hebben wij ook contact met orthopeden/artsen buiten de praktijk.

Een knieblessure is niet leuk, maar soms kom je er na revalidatie/behandeling zelfs sterker uit. Daar wil ik je graag bij helpen, je bent van harte welkom in onze praktijk.

Contact gegevens:

Fysio 4 Den Bosch
Van Berckelstraat 32
5211 PH Den Bosch 
Tel: 073 - 6140505
Email: lotte@fysio4denbosch.nl
Website: https://fysio4denbosch.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo