Luuk oomen

Luuk Oomen

BIG nr. 49910311704

Ik heb een grote interesse voor de onderste extremiteiten, in het bijzonder het kniegewricht. Dit komt voort uit eigen ervaring en de complexiteit van het gewricht.Tijdens mijn CIOS opleiding is deze interesse al gewekt, vanwege een knieblessure. In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. De kennis en eigen ervaringen met voorste kruisbandletsel, heeft ervoor gezorgd dat ik me steeds meer ben gaan verdiepen in sport gerelateerde klachten. De afgelopen jaren heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid met de opleiding tot sportfysiotherapeut (European Sports Physiotherapy) in 2011, MSU echografist 2011 en tot slot sinds 2016 afgestudeerd als Master of Science in de manueel therapie.

Sportrevalidatie is één van de pijlers van Wolbert Fysio. We hebben veel contact met sportverenigingen/sportclubs en korte lijnen met sportartsen en orthopeden. Daarmee creëren wij de meest optimale omstandigheden voor knierevalidatie.

Het is voor mij een uitdaging om in samenwerking met de patiënt en eventueel collega`s en/of andere disciplines te zoeken naar een passende oplossing voor de knieblessure en dit zoveel mogelijk na te streven door middel evidence based interventies.

Contact gegevens:

Wolbert Fysio
Sint Janplein 2
5427 BG Boekel
Tel: 0492-714590 

Wolbert Fysio
Vijverlaan 3
5404 KH Uden
Tel: 0413-264879 

Email: luuk@wolbert-fysio.nl
Website: http://www.wolbert-fysio.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo