Maaike rouppe vd voort

Maaike van de Laak - Rouppe van der Voort

BIG nr. 09908578604

Ik ben Maaike van de Laak-Rouppe van der Voort, sinds 2007 werkzaam als sportfysiotherapeute. Ik ben actief binnen het sportmedisch Centrum Den-Bosch oa in de topsport turnen, kunstschaatsen en dansen. Verder ben ik getrouwd en moeder drie prachtige kinderen.

Mijn kwaliteiten zijn gericht op de actieve behandelingswijze met hierbij het analyseren van beweegpatronen en het geven van duidelijke uitleg om zo samen met de patiënt en het team (medisch/paramedisch en niet te vergeten ouders/verzorgers/partners van de patiënt) specifiek en doelgericht te werk te gaan. Samen werken maakt je sterker en komt ten goede binnen het revalidatie proces om de knie zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Ik kijk verder dan ‘alleen’ de knie want de rest van het lichaam kan een belangrijke schakel zijn.

Als ex-topsporter (selectie turnen, trainingsfrequentie 7x per week) en als recreatieve sporter kan ik me goed verplaatsen in de patiënt wat de samenwerking ten goede komt.

Iedereen met een knieblessure kan en mag zich aanmelden, afhankelijk van de ernst van de blessure zal ik diegene doorsturen naar een orthopeed/sportarts (via de huisarts) of binnen de particuliere setting laten revalideren.        

Misschien tot snel!

Contact gegevens:

Fysiom, Sport Medisch Centrum JBZ
Victorialaan 10
5213 JE Den Bosch 
Tel: 073-5533553‚Äč
Email: m.rouppe.van.der.voort@jbz.nl
Website: www.smcjbz.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo