Maarten hulshof

Maarten Hulshof

BIG nr. 19055643404

Voor de behandeling en begeleiding van knieblessures maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring als bewegingswetenschapper en sportfysiotherapeut. Naast mijn werk op het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis ben ik werkzaam voor het

Centrum voor Topsport en Onderwijs in Eindhoven en maak ik al een aantal jaar deel uit van de vaste paramedische staf van het Nederlands (olympisch) heren turnteam en van het jong oranje team. Hierdoor ben ik regelmatig in het buitenland in verband met internationale wedstrijden en trainingsstages.

Daar waar de reguliere fysiotherapeutische behandeling met name revalideert tot aan het niveau van de dagelijkse activiteiten, richt ik me vooral op het traject tot aan de volledige sporthervatting / wedstrijdbelasting. Daarbij maak ik gebruik van bewegingsanalyses die de basis vormen voor het sportspecifieke deel van de revalidatie. Hierbij staan de opbouw van specifieke kracht, snelheid en explosiviteit centraal. Door de multidisciplinaire setting van het Sport Medisch Centrum JBZ zijn de lijnen tussen sportfysiotherapeut, orthopeed en sportarts erg kort. Daarmee zijn de meest optimale omstandigheden voor knierevalidatie gewaarborgd. 

Contact gegevens:

Sport Medisch Centrum JBZ
Marathonloop 95
235 AA Den Bosch 
Tel: 073-5533553​
Email: m.hulshof@jbz.nl
Website: http://www.smcjbz.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo