Manon.v.asseldonk

Manon van Asseldonk

BIG nr. 09926032904

Ik ben Manon van Asseldonk en ben sinds 2019 werkzaam als fysiotherapeut. In juni 2023 heb ik de Master Musculoskeletale Revalidatie met uitstroomprofiel manuele therapie afgerond en ben ik sindsdien dus ook werkzaam als manueel therapeut. 

Als fysio- en manueel therapeut behandel ik veel knieklachten. Als praktijk zijn wij aangesloten bij verschillende sportclubs, waardoor ik veel (jonge) sporters zie waarbij knieproblemen vaak voorkomen. Zo zijn orthopedische revalidaties zoals kruisbandrevalidaties en meniscusoperaties mijn aandachtsgebieden. In mijn vrije tijd sport ik zelf ook graag en vind het dan ook een mooie uitdaging om iemand met knieklachten te begeleiden naar hun (sport)doel. Iedere persoon is anders en daarom vind ik een persoonlijke aanpak belangrijk. 

Door het aansluiten bij het knienetwerk worden de lijntjes met specialisten en collega fysiotherapeuten korter, wat bijdraagt aan nog betere zorg voor de patiënt.

Contact gegevens:

FysioMoov
De Eendenkooi 1b
5223 KG Den Bosch

FysioMoov
Proffesor Oppenheimstraat 6
5463 ED Veghel

Tel: 073-3030881
Email: manon@fysiomoov.nl
Website: www.fysiomoov.nl


Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo