Marc vd berg

Marc van den Berg

BIG nr. 19033095304

Mijn naam is Marc van den Berg  en ben maatschapslid van FysioMaatwerk Veghel. In de praktijk wordt, binnen de mogelijkheden van de fysiotherapie, de best mogelijke zorg geboden aan mensen met klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Hierbij wordt ervan uit gegaan dat ieder mens uniek is. Een op maat geleverde behandeling die aansluit bij de hulpvraag staat dan ook centraal. Dit doen wij door:

  • goede analyse van de oorzaak van uw probleem en daarbij horende klachten,
  • heldere uitleg m.b.t. de diagnose, de prognose en het behandelplan.
  • duidelijke evaluatiemomenten.
  • goede service en behandeling gericht op resultaten.
  • preventie middels uitleg leefpatroon, actieve begeleiding thuis en op het werk.

Binnen onze praktijk zijn momenteel zeven therapeuten werkzaam met allen een eigen expertise. Deze expertise en kennis wordt onderling gedeeld.

Mijn expertise ligt op het gebied van manuele therapie en  sportgerelateerde blessures. Na mijn opleiding fysiotherapie in 1988 heb ik diverse post HBO opleidingen gevolgd ter verdieping van mijn vak zoals: sportfysiotherapie, orthopedische geneeskunde, manuele therapie. Momenteel ben ik lid van het schoudernetwerk SNZON en zit ik in de scholingscommissie van het knienetwerk Brabant. Ik doe dit met veel enthousiasme en plezier en probeer hiermee de kwaliteit van de fysiotherapie en zorg voor de individuele patiënt op een hoger plan te krijgen. 

Contact gegevens:

Fysiomaatwerk Veghel
Hoogstraat 15a
5462 CW Veghel
Tel: 0413-365767
Email: marcvandenberg@fysiomaatwerk.nl  
Website: http://www.fysiotherapiecentrumudenhout.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo