Mario zanin

Mario Zanin

BIG nr. 69035584104

“De knie onder de knie krijgen bleek moeilijker dan ik dacht!”

Reden voor mij om toe te treden tot het knienetwerk was het grote aanbod van patiënten met knieklachten in mijn praktijk. Zowel jonge als oudere patiënten maken deel uit van mijn patiëntenpopulatie. Een aantal daarvan moest ik na behandeling doorverwijzen naar een collega voor een second opinion of naar de huisarts vanwege onvoldoende resultaat. Om deze patiëntengroep te minimaliseren besloot ik om toe te treden tot het knienetwerk.

Om meer betrokken te zijn bij het knienetwerk ben ik toegetreden tot de commissie scholing. Samen met drie andere collega’s verzorgen wij de scholingsactiviteiten voor het knienetwerk. Eén van de voordelen is dat je daardoor intensiever contact onderhoudt met de knie-)orthopeden in de regio. Elkaar beter kennen levert voordelen op voor drie partijen nl. de fysiotherapeut, de orthopeed en natuurlijk de patiënt.  De knie blijft een boeiend gewricht!

Contact gegevens:

FysioCompany Zanin
Brink 4
5236 AR Empel
Tel: 073-6232222
Email: zanin@fysiocompany.nl
Website: http://www.fysiocompany.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo