Marleen van Dijk FYSIO attr vk

Marleen van Dijk

BIG nr. 89060691904

Ik ben Marleen van Dijk en in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut. In 2008 heb ik, in Utrecht, mijn Master Spor]ysiotherapie afgerond.
In de eerste 5 jaar is mijn specialisatie komen te liggen bij sportgerelateerde klachten, specifiek van de knie. De jaren erna ben ik me nog verder gaan verdiepen in knieklachten. Hierbij werk ik graag samen met collega’s, in prakijk en ziekenhuis, om zo tot een goede en onderbouwde behandeling te komen in de diverse revalidatietrajecten.
We willen tenslotte allemaal de beste zorg krijgen. Hierbij neem ik ook mijn eigen revalidatietrajecten van een nieuwe kruisband en 2 meniscusoperaties mee. Ik heb toen zelf ervaren dat goede en fijne begeleiding tijdens de revalidatie erg stimulerend zijn.
Mijn doel als sportfysiotherapeut is om mensen met plezier en enthousiasme te laten bewegen, zonder klachten. Mijn moto is: “Wij mensen zijn gemaakt om te bewegen.” Of dit nu een dagelijkse wandeling is of een tenniswedstrijd spelen. 

Contact gegevens:

Bruyst Vught
Maarten Trompstraat 32
5262 VM Vught
Tel: 073 - 6564796
Email: marleen@bruyst.nl
Website: www.bruyst.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo