Marlijn v houts

Marlijn van Houts

BIG nr. 79911249504

Ik ben Marlijn van Houts, 31 jaar oud en woonachtig in Uden. Na mijn CIOS opleiding in Sittard ben ik de opleiding tot fysiotherapeut gaan volgen. In 2009 heb ik deze opleiding cum laude afgerond. Vorig jaar heb ik de Master Sportfysiotherapie met goed resultaat afgerond en mag ik mezelf Master of Science Sportfysiotherapeut noemen. 

In aanvang ben ik als fysiotherapeut werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken. Sinds januari 2015 werk ik bij “Fysiotherapie Volkel/Odiliapeel”. 

Mijn passie is te vinden in de sport. Zelf ben ik al 20 jaar fanatiek atleet op nationaal niveau. Ik vind het erg leuk dat ik mijn passie en mijn werk kan combineren. Mijn doel in mijn werk is om mijn ervaring als atleet en mijn kennis in de praktijk in samenhang in te zetten. Mijn behandeling van sportblessures richt zich dan ook op een juiste sportgerichte begeleiding naar de weg terug van sporthervatting. Als sporter weet ik dat een goede sportgerichte analyse, een juiste diagnose stelling en een effectieve behandeling gericht op verantwoorde sporthervatting voor iedere sporter van groot belang is. 

Sinds enige tijd ben ik aangesloten bij het knienetwerk omdat ik een bijzondere interesse heb in de knie en in kniegerelateerde problemen.

Contact gegevens:

NXT Fysio
Oudedijk 57
5409 AB Odiliapeel
Tel: 0413-272189 

NXT Fysio
Kloosterstraat 7
5408 BA Volkel
Tel: 0413-272539

Email: houtsje@live.nl
Website: http://www.nxtfysio.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo