Martin de Waal

Martin de Waal

BIG nr. 29911551604

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans in Breda. Aansluitend op mijn opleiding fysiotherapie heb ik de tweejarige opleiding Sportfysiotherapie aan de International Academy of Sportscience (IAS) afgerond. Daarnaast ben ik aanvullend opgeleid voor MSK-echografie, dry-needling en shockwave.   

Naast mijn werkzaamheden in de particuliere praktijk, ben ik in de periode van 2015 – 2021 werkzaam geweest als fysiotherapeut van FC den Bosch. Naast de fysiotherapeutische begeleiding van de A-selectie, was ik medisch en fysiek manager voor zowel de jeugdopleiding als de A-selectie.   

Ik wil graag mijn ervaring en kennis vanuit de topsport meenemen in de revalidatie van de individuele sporter. Ik werk vanuit het perspectief “One size does not fit all”, iedere revalidatie verloopt anders en vraagt dus een individuele benadering.  

Binnen Alpha Fysiotherapie gaat mijn aandacht uit naar spier/pees problematiek (echo/shockwave/dry-needling), knie-, heup- en enkelrevalidatie.

Contact gegevens:

Alpha Fysiotherapie
Zaltbommel
Nieuwe Tijningen 7
5301 DA Zaltbommel 
Tel: 0418-510492
Email: martin@alphafysiotherapie.nl
Website: http://www.alphafysiotherapie.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo