Mike Rasenberg

Mike Rasenberg

BIG nr. 39914439604

Sinds 1 maart ben ik werkzaam binnen Backelandt fysiotherapie. Binnen deze praktijk wil ik graag deelnemen in het knienetwerk.
Ik ben er van overtuigd dat het werken in een netwerk de kwaliteit verbetert van het onderzoeken en behandelen van de patiëntengroep, in dit geval knie patiënten. 
Door het werken met sporters, interesse in hardloop- (hockey/voetbal) gerelateerde blessures kom ik ook veel knie gerelateerde blessures tegen. Ik ben zelf een fanatieke hardloper en heb veel contacten binnen de atletiek. 
De laatste tijd ben ik me ook steeds meer gaan oriënteren op het uitvoeren van bewegingsanalyses (tijdens het sporten) waarbij de onderste extremiteit en dus ook de knie een grote rol spelen en hoe die beweging gerelateerd kan zijn aan een blessure. Ik ben bezig met het schrijven van een boek waarin dit onderwerp ook ruimschoots aan bod komt. 
Op dit moment begeleid ik een aantal top-hardlopers en zien we op de praktijk veel hockeyers van top tot jeugd.
Wij werken in de praktijk met een actieve, maar ook persoonlijke aanpak in therapie, opbouwend naar ADL/sport specifiek.

Contact gegevens:

Backelandt Fysiotherapie
Amarantstraat 70
5044 RL Tilburg
Tel: 013-4671354
Email: mike@backelandtfysiotherapie.nl Website: https://backelandtfysiotherapie.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo