Rogier v bavel

Rogier van Bavel

BIG nr. 29060532404

Ik ben in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut waarna ik in 2006 de opleiding tot manueel therapeut gevolgd heb. Daar heb ik in 2009 mijn “Professional Master” titel behaald. Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Topfysiotherapie praktijk Bart van Lith.
Ik heb veel ervaring in het werken met (top) sporters, zo begeleidde ik naast tientallen individuele sporters, het eerste elftal van FC Den Bosch en 14 jaar lang het eerste dames team van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch en gaf ondersteuning bij de heren van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch.
Naast deze ruime ervaring met sporters heb ik me gespecialiseerd in klachten van de wervelkolom en liggen mijn interesses met name bij heup, knie en enkel klachten en sinds kort het hoofd, hals en kaakgebied. Ik heb ook de volledige cursus dry needling volbracht, wat inhoudt dat patiënten met (spier) klachten aan bovenste en onderste extremiteiten, klachten aan wervelkolom en klachten aan het hoofd, hals, kaakgebied hiervoor bij onze praktijk terecht kunnen.  

Mijn werkzaamheden in de praktijk:

  • Algemeen Fysiotherapeut
  • Professional Master Manueel Therapeut
  • Dry Needling
  • Lid Knienetwerk Brabant
  • Motivational Interviewing

Contact gegevens:

Topfysiotherapie Bart van Lith 
Prins Clausstraat 1a 
5246 TE Rosmalen 
Tel: 073-6410009
Email: rogier@fysiovanlith.nl  
Website: http://vanlithhealthness.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo