Thim v schijndel

Thim van Schijndel

BIG nr. 89914584804

Sinds 2011 ben ik werkzaam voor Fysiom Fysiotherapie, op onze hoofdlocatie Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis te 's-Hertogenbosch. Een plek waar we in een multidisciplinair samenwerkingsverband met o.a. sportartsen en orthopeden hoogwaardige zorg leveren. Dit geeft ons een breed vangnet als het gaat om behandeling van complexe knieklachten.
Na een aantal jaar als algemeen fysiotherapeut te hebben gewerkt, heb ik mijn master in manuele therapie en sportfysiotherapie behaald. Ik heb me parallel daaraan gespecialiseerd in schouderklachten en knieklachten, samen met 4 andere sportfysiotherapeuten binnen onze praktijk.
Naast het verlenen van reguliere patiëntenzorg, maak ik onderdeel uit van het TeamNL High Performance team, met als speerpunt de turnsport. Hierdoor heb ik deel mogen nemen aan verschillende trajecten zoals Europese kampioenschappen, Wereld kampioenschappen en de Olympische Spelen. Ook ben ik actief betrokken bij eredivisie basketbalclub Heroes Den Bosch.
Ik kijk er naar uit om je met een nuchtere blik te kunnen helpen met je knie blessure.

Contact gegevens:

Sport Medisch Centrum JBZ
Marathonloop 9
5235 AA Den Bosch 
Tel: 073-5533553​
Email: th.v.schijndel@jbz.nl 
Website: http://www.smcjbz.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo