Vince vd Elsen

Vince van den Elzen

BIG nr. 49927128404

Mijn naam is Vince van den Elsen en ben sinds 2020 werkzaam bij Groepspraktijk Fysiotherapie Grave. Voor de behandeling en begeleiding van knieklachten maak ik gebruik van mijn kennis als fysiotherapeut en manueel therapeut. In de master Musculosceletale Revalidatie aan de HAN heb ik veel geleerd over het bewegen en revalideren van een knie.

In de revalidatie van iemand richt ik me in eerste instantie op het bewegend functioneren van iemand zijn knie. Dit betekend dat er naast actieve therapie soms behandeld moet worden in de behandelkamer. Wanneer alle voorwaarden voor bewegen er zijn kan middels oefentherapie gerevalideerd worden. Hierin richt ik me op terugkeer naar dagelijkse bezigheden, het hervatten van sport en het weer maximaal presteren tijdens (sport)wedstrijden. In de (sport)revalidatie maak ik veel gebruik van Slow-Motion analyses om zo het bewegen van de cliënt optimaal in kaart te brengen.

Groepspraktijk Fysiotherapie Grave heeft korte lijntjes met ViaSana en hiermee met verschillende orthopeden, wat de een optimale revalidatie bevorderd. Maandelijks is er de mogelijkheid om op onze locatie gezien te worden door een orthopeed via een orthopedisch spreekuur, die ik samen met een physician assistant verzorg.

Contact gegevens:

Groepspraktijk fysiotherapie Grave
Stoofweg 3
5361 HZ Grave
Tel: 0486-474753
Email: v.vandenelsen@fysiotherapiegrave.nl
Website: https://www.fysiotherapiegrave.nl

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo