Wim steenbekkers

Wim Steenbekkers

BIG nr. 19035101704

Hallo ik ben Wim Steenbekkers, ben eigenaar van Fysio-en Manuele Therapie W.A.M. Steenbekkers te Kerkdriel.  Mijn praktijk is gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum Het Witte Huis in Kerkdriel.  Binnen dit gezondheidscentrum werk ik met veel diciplines samen o.a.  podotherapeut,mensendieck , huisarts en personal trainers.  Deze samenwerking geeft mij de mogelijkheid om kniepatienten optimaal te begeleiden in hun herstel/revalidatie traject.  Ben naast algemeen fysiotherapeut ook manueel therapeut. Binnen mijn praktijk  is er een moderne oefenzaal aanwezig waar patiënten kunnen trainen tijdens het te volgen revalidatie/behandeltraject. Door deelname aan Knienetwerk Brabant kan ik mijn kennis en kunde nog beter toepassen en uitbreiden, zodat dit een zeer waardevolle toevoeging is bij het behandelen van kniepatiënten.

Graag behandel ik u bij u knieproblemen en komen we samen tot de beste therapie die nodig is om uw knieprobleem op te lossen.

Contact gegevens:

Gezondheidscentrum Het witte huis - Fysio- Manuele Therapie W.A.M. Steenbekkers
Leijensteinstraat 4d
5331 CT Kerkdriel
Tel: 0418-631960
Email: fysiosteenbekkers@kpnplanet.nl
Website: https://www.fysiosteenbekkers.nl/

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo