2022 a vd valk   smoelenboek foto

Anne-Loes van der Valk

Penningmeester & secretaris 

Graag wil ik mij even voorstellen. Afgestudeerd in 2009 ben ik al snel in de eerste lijn gaan werken. Dat wil zeggen gewoon bij u om de hoek. Doordat bij ons in de praktijk veel oudere patiënten behandeld worden is mijn interesse in de geriatrie (veroudering) ontstaan. In de afgelopen jaren heb ik mij daar verder in gespecialiseerd middels mijn master studie Geriatrie aan de SOMT.

Naast heup- en rug slijtage zijn problemen aan de knie bij oudere patiënten de meest voorkomende klachten. Vaak leidt dit tot behoorlijke beperkingen in de beslommeringen van het dagelijks leven. Denk daarbij aan wel of niet boodschappen kunnen doen. Omdat knieproblemen bij vooral oudere patiënten vaak vergezeld gaan met andere aandoeningen, wordt het knieprobleem al snel complex en heeft dan een goede aanpak nodig. Door lid te zijn van dit knienetwerk samen met mijn interesse voor de geriatrie, kan ik u  behandeling volgens de laatste inzichten bieden.

Heeft u een knieprobleem en herkent u zich in mijn verhaal, maak dan gerust een afspraak.

Knienetwerk Brabant logo diapos

Knienetwerk Brabant is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen.

Vraag? Stel hem hier!

Heeft u een vraag voor het Knienetwerk?

Samenwerking
Bernhoven logo Kliniek ViaSana logo Jeroen Bosch Ziekenhuis logo

All Rights Reserved. Designed by Phytalis

Icons made by authors from flaticon and thenounproject

Embed badge websitetest (1)