Bill van Mourik

BIG-nummer: 89034526104

 

Als oude rot in het vak (40 jaar) blijft de knie mij uitermate boeien. Toen ik in 1986 afstudeerde als manueel therapeut mondde dit al uit in een thesis over de benodigde lengte bij het vervangen van de voorste kruisband. Ik vond het leuk om te rekenen aan een complex gewricht als de knie.
Toen ik in 2014 gevraagd werd om een van de kartrekkers te worden voor het oprichten van het knienetwerk hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ik sta er volkomen achter dat er een groep collega’s is die afspraken wil maken rondom de meer complexe problemen in het kniegebied. Dat begint met het gelijktrekken van het kennisniveau en wat nog belangrijker is; het op eenduidige wijze benaderen van de klacht van u als patiënt. Dit garandeert dat u op elk moment de beste behandeling krijgt die als meest werkzaam wordt beschouwd.
Heeft u te maken met knieproblemen waar u zo snel mogelijk en volgens de meest recente inzichten uitsluitsel over wil krijgen, maak dan gerust een afspraak met mij. De lijnen met de afdeling orthopedie zijn zeer kort, dus zo nodig kan overleg snel plaatsvinden.
 

 

Contactgegevens

 
FysioCompany van Mourik & van der Valk
Marco Polostraat 12
5223 RP Den Bosch
 
Tel: 073-6232222